MENU

DBU arbejder på truppen til Wales-kampen

DBU takker vikar-landsholdet for indsatsen mod Slovakiet og arbejder på at stille stærkest mulige hold mod Wales

I aftes spillede vikar-landsholdet venskabskamp mod Slovakiet og tabte 0-3. Elitechef Kim Hallberg takker spillere og trænere for indsatsen og arbejder videre på at stille det stærkest mulige hold til Nations League-kampen mod Wales på søndag.

”Det har været et par meget specielle dage i denne alvorlige og beklagelige situation. Vi vil gerne takke spillerne og trænerne for at spille og hjælpe dansk fodbold. Det var stort at se den indsats, de lagde for dagen i kampen mod Slovakiet. Det kan blive en afgørende indsats for dansk fodbolds fremtid,” siger Kim Hallberg.

Elitechefen vil nu arbejde videre på at udtage det stærkest mulige landshold til kampen mod Wales. DBU har de seneste dage modtaget henvendelser fra mange spillere, der gerne vil spille og hjælpe, så Wales-kampen ikke bliver aflyst. Hvis kampen bliver aflyst, risikerer Danmark at få store bøder og udelukkelser af de danske landshold.

”Vi fortsætter arbejdet med at stille det stærkest mulige hold til kampen mod Wales på søndag, så vi lever op til UEFA’s krav om at spille kampen. Vi håber og knokler for, at det bliver det stærkeste hold, der løber ind til kampen. Vi regner med at kunne præsentere nyt om truppen sent fredag," siger Kim Hallberg.

Vikar-landsholdstruppen vender efter hjemturen til Danmark retur til deres respektive klubber.

DBU har modtaget mange henvendelser fra billetkøbere til Wales-kampen om en eventuel prisreduktion, og der vil blive meldt nyt om denne situation, når truppen til kampen er på plads.

Log ind