MENU

Landstrænerne på roadtrip

Åge Hareide og Niels Frederiksen er i denne uge på roadtrip, hvor de besøger de jyske Superligaklubber blandt andet for at tale med klubtrænerne, -direktører og se på spillere.

De to landstrænere startede turen mandag aften i Silkeborg i forbindelse med kampen mod AGF og besøgte efterfølgende yderligere Viborg, Randers FC, FC Midtjylland og AaB.

U21-landstræner Niels Frederiksen skal sætte navne på sin EM-trup den 22. maj. Derfor bruger han blandt andet turen til at se på spillere, der kan komme i betragtning til slutrunden.

”Det (at se på spillere, red.) er selvfølgelig vigtigt for mig i det arbejde, der foregår med en udtagelse inden så længe til U21-EM, og så er det altid godt at få talt med klubtrænerne og få drøftet de enkelte spillere,” siger Niels Frederiksen.

Landstræner Åge Hareide bruger blandt andet turen til at tale med klubberne om muligheden for at planlægge en tur for ligalandsholdet i januar 2018.

”Jeg vil tale lidt med klubberne om planlægning af ligalandsholdet. Vi skal forhåbentlig afsted i januar, men vi skal finde et tidspunkt og en måde, så det ikke rammer klubberne så hårdt,” fortæller Åge Hareide.

Ligalandsholdet var senest afsted i 2013, da holdet var i Phoenix i Arizona.

Log ind