MENU

Vejen til EM går over England og Norge

Det danske U17- og U19-landshold på pigesiden fik i dag sat navne på, hvem de skal slå for at sikre sig EM-billetten til sommerens slutrunder. U19 skal blandt andet op i mod England, mens U17 møder Norge i jagten på EM.Fire lodtrækninger i dag i Nyon - to af dem aktuelt lidt mere spændende, da de nemlig satte navne på, hvem det danske U17- og U19 landshold skal møde i jagten på en EM-billet til næste sommers slutrunder.

Samtidig blev der også trukket lod til efterårets 1. EM-kvalifikationsrunde.

U19: Vejen til EM går over England

Elite Round gruppe 2: England, Tjekkiet, Danmark og Tyrkiet.
Spillested: Tyrkiet.
Tidspunkt: April.

Kommentar fra Søren Randa-Boldt:

”Det er en fin lodtrækning. Fra første seedningslag får vi det fjerde bedste hold, så vi undgår Tyskland, Frankrig og Spanien. Vi får så Tjekkiet fra andet seedningslag, som er et fint hold – men et hold, vi burde spille op med. Og så har vi Tyrkiet nede fra fjerde lag. Dem skal vi slå,” siger Søren Randa-Boldt, der ser frem til en tæt og spændende kvalifikationsgruppe. 

”Det er en spændende tid, vi går i møde. Det er en god pulje, hvor der er flere, der kan tage point fra hinanden. Selvom man taber én kamp, så er det ikke sikkert, at man er ude. Jeg er optimistisk på vores vegne.”  

Til 1. EM kvalifikationsrunde næste efterår møder Danmark Rumænien, Slovakiet og Litauen

U17: Norge skal besejres i jagten på EM

Elite Round gruppe 2: Norge, Danmark, Bosnien-Herzegovina og Wales.
Spillested: Bosnien.
Tidspunkt: Marts.

Kommentar fra Danny Jung:

”Det er noget nær en ønske lodtrækning. Både Bosnien-Herzegovina og Wales skal vi vinde over. Så længe vi rammer et niveau, der er over middel, så tager vi også sejrene mod dem. Norge er selvfølgelig en god modstander, men vi undgik de bedste hold fra seedningslag 1. Man kunne godt have ønsket sig en svagere modstander, men så havde man været et skarn," siger Danny Jung, der har troen på, at de danske U17-piger kan drille vores nordiske naboer. 

”Til Nordic Cup spillede vi mod Norge, og selvom vi ikke var prangende, så var vi klart bedre end dem i første halvleg. Så det handler om at ramme vores topniveau, og så slår vi også dem,” slutter Danny Jung, der desværre må se de danske kvalifikationskampe fra Danmark, hvor han netop er blevet udnævnt til ny cheftræner i BK Frem fra 1. januar 2017.

Danmark blev trukket ud som vært til næste efterårs 1 EM-kvalifikationsrunde i september. Her får vi besøg af Frankrig, Wales og Kasakhstan,

Log ind