Fire EM-point ikke nok for Danmark

Der var ingen hjælp fra Frankrig og derfor er danmark og landstræner Jan Michaelsen færdig ved EM i Baku efter torsdagens 3-1 nederlag til England.

Forud for aftenens kamp var der mange scenarier, som kunne sende Danmark videre til kvartfinalen, så der var lagt op til et par nervepirrende timer i Baku.

Danmark blev sat under pres fra kampens start og hang efter de hurtige englændere. Efter et kvarters spil er det dog Danmark der har en stor chance og muligheden for at bringe sig i front. I stedet var det England, der efter en halv time fortjent satte bolden i kassen.

Danmark kæmpede for at komme ind i kampen og det lykkedes også at komme frem til et par gode muligheder, men skarpheden i afslutningerne manglede.

2.halvleg blev en kopi af første. Et dansk hold, det arbejdede hårdt for at komme med i kampen og englænderne, der sad på boldbesiddelsen. England bragte sig yderligere foran efter 51 minutter og efter endnu en scoring var scenariet, at Frankrig skulle spille uafgjort mod Sverige.

Selvom Odgaard fik reduceret, så lykkedes det ikke Frankrig at få udlignet og dermed går Sverige og England videre til kvartfinalerne.

Trods stor skuffelse i den danske lejr efter nederlaget har det været en flot turnering af det danske hold, der kan være fuldt ud tilfredse med deres indsats. Et flot stykke arbejde af landstræneren og hans stab, der igen viser, at dansk ungdomsfodbold ikke er så langt fra toppen.