Kan jeg trylle mine strømper mindre?

Vi har været i vaskerummet og afprøvet strømpernes krympeevner, så vi kan svare på dit spørgsmål! Find svaret her - og flere andre svar om stort og småt om DBU´s Fodboldskoler lige her.

FS_Mathias_Rasmussen_500x350
Deltagere på Kirke Hyllinges fodboldskole i 2015. foto: Mathias Rasmussen

Alle mine venner er på DBU´s Fodboldskoler. Kan jeg komme med?

Selvfølgelig kan du det. Der er stadig frie pladser til DBU´s Fodboldskoler over hele landet. Du kan finde den nærmeste skole lige her. Hvis der er udsolgt på den fodboldskole, der ligger nærmest dig, så hold dig ikke tilbage med at skrive dig på ventelisten – hvis der er mulighed for det, åbner fodboldskolerne ofte op for flere tilmeldinger. Du finder skolerne med ventelister ved at krydse af i ”udsolgte” når du søger efter fodboldskoler. Tilmeld dig ventelisten HER.

Strømpestørrelserne er lidt skæve, er de ikke?

Ja, vi ved det godt. Du står med din størrelse 37-støvle og kigger på Adidas´ strømer i størrelse 42. hvordan skal det nogen sinde komme til at passe sammen? Sagen er bare den, at strømperne fra Adidas skrumper rigtig, rigtig meget. Faktisk skrumpede strømperne med hele to størrelser, da vi testede dem i vaskerummet her i DBU med en omgang 40 graders vask samt tørretumbling. Du kan finde en størrelsesguide over strømperne før og efter vask lige her.

Min t-shirt er faktisk en langærmet trøje. Kan jeg bytte til en mindre størrelse?

Frygt ej. Vi bytter naturligvis hele tøjsættet eller enkelte dele, hvis ærmerne er for lange eller shortsene slutter nede om anklerne. Du sender blot tøjet til DBU allé 1, 2605 Brøndby med lidt vedlagt info om den rette størrelse samt returadresse. Så klarer vores snedige bytte-nisser resten. Du er også velkommen til selv at vende snuden mod vores beton-bygning i Brøndby – vi ligger inde med masser af størrelser, men det kan være en god idé at ringe først og forhøre dig om lager-kapaciteten for netop din favorit-størrelse, så du ikke går forgæves.

Jeg har hentet mit tøj i SPORTMASTER. Men hov – hvor er drikkedunken og bolden?

Du får udleveret dunken og bolden på den første dag på fodboldskolen. Bolden bliver samlet ind af din fodboldskoletræner hver dag, når du er færdig med at sparke den rundt, og bliver passet godt på, indtil du får lov til at tage den med hjem efter den sidste uge på fodboldskolen.

Ups. Tiden løb fra mig og jeg glemte at hente mit tøj i SPORTMASTER. Hvordan skal jeg nu få fodboldskoletøj på?

Prøv i første omgang at ringe til din lokale SPORTMASTER. Det kan jo være, at de endnu ikke har sendt tøjet retur til os. Hvis SPORTMASTER ikke har dit tøj på lager længere, så tag kontakt til din skoleleder – så hjælper han dig.

Jeg har fået taget billedet – men hvordan kommer de frem til mig, så jeg kan komme på kaminhylden derhjemme?

Mesterskud står igen i år for fotograferingen på fodboldskolerne. Så snart fotografen har knipset, er det Mesterskud, der sørger for, at dine billederne kommer afsted til dig. Du kan læse mere om Mesterskud lige her og fange Mesterskuds kundeservice lige her: kundeservice@mesterskud.dk.  

Min ven Janus og jeg kan altså ikke klare os uden hinanden i en hel uge. Kan det fikses, at vi kommer på samme hold?

DBU inddeler de forskellige grupper efter årgange, så der er stor sandsynlighed for, at du kommer til at tilbringe ugen sammen med Janus og de andre gutter fra klassen. Men hvis det nu ikke skulle ske, er det op til skolelederen på fodboldskolen, om der er mulighed for at bytte lidt rundt internt. Tal med din skoleleder om det – men husk nu, at fodboldskolerne er en rig mulighed for at møde nye venner.


Log ind