MENU

Talenterne i fokus i Tyrkiet

VINTERTUR: DBU’s Talentudviklingschef Flemming Berg er med på sidelinjen i Tyrkiet, hvor den røde tråd i den grad er i fokus med hele fem landshold samlet på træningstur. Han kalder turen både for historisk og ikke mindst afgørende for dansk talentudvikling.

Hør her DBU's talentudviklingschef fortælle om træningsturen i Tyrkiet og om en stor optimistisme på dansk fodbolds vegne


Med fem landshold på banen i Tyrkiet har DBU i den grad eksemplificeret talentudviklingens røde tråd og den sammenhængskraft, der arbejdes målrettet med i dansk fodbold. For 'den røde tråd' handler om mere end bare en fælles vision om, hvor dansk fodbold skal bevæge sig hen – det handler også om det, der sker på og uden for banen mellem spillere, trænere og andre, der er en del af det danske landshold.

DBU’s Talentudviklingschef er med på sidelinjen i Tyrkiet, hvor der køres i pendulfart mellem de forskellige landsholdstræninger og kampe – og han kalder turen både for historisk og ikke mindst afgørende for dansk talentudvikling.

Log ind