MENU

Landsholdet møder Island i Herning

Åge Hareide debuterer som landstræner i et nordisk opgør mod formstærke Island på MCH Arena den 24. marts kl. 20.00.Åge Hareide tiltræder som landstræner den 1. marts, og allerede få uger efter skal han udtage sin første landsholdstrup.

Den kommende landstræner skal bruge foråret til at finde det hold, der skal sparke Danmark til VM, når kvalifikationen starter til september.

Første samling med landsholdet starter den 21. marts, hvor landstræneren og landsholdet deltager ved Dansk Fodbold Award.

Torsdag den 24. marts spiller landsholdet den første kamp med Åge Hareide som landstræner mod en modstander, der imponerede i EM-kvalifikationen og kvalificerede sig direkte til slutrunden i Frankrig.

”Island har stor sportslig succes i øjeblikket både på deres U-landshold og på A-landsholdet. De har leveret flotte resultater i EM-kvalifikationen, og derfor er det en meget spændende modstander at måle os med,” udtaler Kim Hallberg, elitechef hos DBU.

”Det er altid specielt med nordiske opgør, og da det islandske U21-landshold spillede EM i Danmark i 2011, var der stor opbakning både fra herboende islændinge, men også fra islændinge der rejste herned for at følge holdet. Det håber vi naturligvis også, at vi vil opleve til denne kamp, så vi får skabt en god kulisse,” siger Kim Hallberg.

Landsholdet spillede senest i Herning i november 2013, hvor modstanderen også var nordisk - nemlig Norge, som blev sendt hjem med et 2-1 nederlag, da Nicolai Boilesen sikrede den danske sejr i det 90. minut. 

”Vi glæder os meget til at spille i Herning, hvor vi har haft mange gode landskampoplevelser. De arbejder topprofessionelt i Herning og har stor erfaring med internationale kampe - og står også over for en stor kamp mod Manchester United,” udtaler Kim Hallberg.  

Info om billetsalg og priser offentliggøres snarest. 

Log ind