MENU

EM-dagbog: Klar til Tyskland

Hver dag i løbet af EM-slutrunden vil en af spillerne give et indblik i dagen i EM-lejren. I dag er det Uffe Bech, som løfter sløret for, hvad der sker i Prag.

Fredag den 19. juni - Uffe Bech

Så er det blevet min tur til at skrive dagbog igen. Jeg sad over i åbningskampen mod Tjekkiet. Det var enormt irriterende, men jeg er ved at være klar igen. Det har ikke været sjovt at skulle sidde og kigge på de andre spille kamp, når jeg bare gerne vil være en del af det. Jeg synes selv, at jeg fik en rigtig god start på Sverige-kampen, og så lige pludselig ikke at kunne spille første kamp – det har været frygteligt. Nu er jeg heldigvis ved at være oven på igen. Jeg har trænet fuldt med de seneste to dage, så jeg har meldt mig klar til kamp i morgen, og så håber jeg selvfølgelig, at jeg får spilletid. 

Dagen har stået på træning, spisning, FIFA og et møde om kampen i morgen, i forhold til hvordan tyskerne forventeligt stiller op, og hvordan de plejer at spille. Og så har jeg snakket lidt jubelscene med nogle af drengene. Jeg kan desværre ikke afsløre mere på nuværende tidspunkt, men det var bare en lille teaser …

Jeg ser rigtig meget frem til igen at kunne bidrage på banen. Nu fik jeg jo ikke rigtig lov til at træne med de andre i starten, fordi jeg var ude med mit slag på knæet, men det har været en stor forløsning, at kunne være en del af fodboldprogrammet igen, så man ikke bare er end del af holdet uden for banen. 

Dagen er også blevet brugt på serier med Falk. Vi er stadig i gang med ’Løftestangen’. Der er rigeligt med sæsoner at tage fat på, så vi får slugt nogle episoder på denne tur. 

Aftensmaden blev serveret klokken 18, hvorefter jeg indtog fællesrummet for at spille lidt dart, FIFA og bordtennis og generelt bare hygge med drengene, indtil jeg skulle til behandling hos fysioterapeuterne.

Sidste gang jeg skrev dagbog fik jeg vist meldt ud, at når Falk og jeg sætter os i FIFA-stolene, så sidder vi der hele aftenen, fordi vi bliver ved med at vinde. Det har vi så ikke rigtig gjort siden, men jeg har haft et par andre makkere, som det er gået rigtig godt med. Blandt andet Yussuf og Rønnow. I går var jeg ubesejret med Yussuf. Falk og jeg skal nok komme igen. Vi skal bare lige hanke op i hinanden og have vores samarbejde til at fungere lidt bedre, så tager vi sejrene igen.Du kan læse de andre dagbøger her:
14. juni: Uffe Bech Log ind