MENU

EM-dagbog: Dagen derpå

Hver dag i løbet af EM-slutrunden vil en af spillerne give et indblik i dagen i EM-lejren. I dag er det Yussuf Poulsen, som løfter sløret for, hvad der sker i Prag.

Torsdag den 18. juni - Yussuf Yurary Poulsen

Det var dagen derpå efter en fed åbningskamp, som heldigvis endte med et godt resultat, selvom første halvleg ikke ligefrem var så god. 

Dagen i går (kampdagen) startede med morgenmad klokken 9, hvorefter Christian, som jeg bor på værelse med, og jeg gik op og sov til middag på værelset igen indtil 12.30, hvor der var frokost. Efter frokost gik vi op på værelset igen, hvor vi så lidt serier og tog et bad, for at blive friske. Klokken 14.30 spiste vi igen prematch-meal, for at få fyldt depoterne helt op og gik derefter op på værelset igen, for at sætte os op til at det gik løs. Det gælder om, at få den rigtige spænding i kroppen, om at slappe af, tage det roligt og bruge så lidt energi som muligt, for det skal man jo bruge senere på dagen. 

Vi tog afsted mod stadion, hvor vi ankom en time og et kvarter før kampstart. Vi gik i omklædningsrummet med vores ting og derefter ud på banen, for lige at mærke banen og blive helt mentalt sat op til, at det gik løs.

Kampen var en forløsning. Fantastisk at få de tre point til trods for en skidt start. Det var en hård kamp. Jeg fik 90 minutter i benene. Der var rigtig mange danske fans, som var mødt op. Det var super fedt. Det er sjældent, at man har så god opbakning, når man er så langt hjemmefra. De sang under hele kampen og var med til at skabe en rigtig fed kulisse, og heldigvis endte vi med en sejr. Det er jo ikke fordi der er så mange danske slagsange, men de formåede at holde den i gang gennem hele kampen. Det var imponerende.

Vi kom sent hjem i går, så det er altid svært at falde i søvn, men vi skal spise morgenmad inden klokken 9. Det er lidt hårdt, for jeg er absolut ikke noget morgenmenneske, men jeg tog en middagslur i stedet. 

I dag har det handlet om at restituere og komme ovenpå, for vi har en ny kamp i overmorgen. Vi har fået fyldt vores depoter godt op, været i isbad og gjort alt vi kan, for at kroppen kan regenerere, så vi er klar lige om lidt igen. 

Eftermiddagen stod på nogle fritimer. Jeg tog ud i byen for at mødes med min søster og hendes mand, som var taget herned til kampen i går. Resten af familien kommer til Tyskland-kampen. Derudover har jeg fået noget behandling og lavet interview med Viasat, som skal sende kampen på lørdag.

Aftenen blev også brugt i byen sammen med resten af holdet og staben, hvor vi var ude og spise. Bøf og bearnaisesauce. Det er meget rart, at vi kommer lidt ud, så vi ikke bare sidder muret inde på et hotel. Det er godt med nogle andre indtryk, når man er sammen så længe, som vi er. Det er nødvendigt med lidt afveksling og lidt frisk luft en gang i mellem, så vi ikke får total lejrkuller af at spille FIFA hele tiden. 


Du kan læse de andre dagbøger her:
14. juni: Uffe Bech Log ind