MENU

Drama i Serie 4: Scorer Steen i weekenden?

Steen Jølnæs har endnu ikke scoret i denne sæson. Det reagerede hans kæreste på i en mail til DBU København, så nu er der pres på KFB-angriberen inden sidste spillerunde.


Det var denne mail som DBU København reagerede på. Nu kan Steens kæreste, Josephine Hintze Nielsen, og KFB-holdet se frem til at Nordic Bet Liga dommeren, Kasper Madsen, passer fløjten i oprykningsdramaet. 
  
DBU København modtog i sidste uge en forespørgsel fra Josephine Hintze Nielsen, der ønskede at dømme sin målløse kærestes kamp i sidste spillerunde i Serie 4, puje 16. Josephine Hintze Nielsen lagde vægt på, at hun havde masser af fodbolderfaring fra arbejdet i børnehave, kender samtlige fodboldregler og ikke er bange for at uddele en ostemad. 

Desværre kunne DBU København ikke efterkomme hendes ønske, men til gengæld blev forespørgslen og det store engagement kvitteret med påsætningen af Nordic Bet Liga dommeren, Kasper Madsen, som passer fløjten i Vigerslev Parken  imorgen kl. 10:00, når KFB og Pioneren spiller direkte oprykningskamp i Serie 4.

Henvendelsen og svaret fra DBU Københavns blev efterfølgende genstand for stor opmærksomhed fra medierne, men hvordan tackler Serie 4-spilleren presset? DBU København har stillet Steen Jølnæs fem spørgsmål, inden han spiller sit livs vigtigste kamp.

Hvad tænker du om din kærestes reaktion på dine manglende scoringer?

- Josephine har jo kunne se, at det gik mig på. Sidste år var jeg delt topscorer, så det er et stort fald at gå til slet ikke at score i en hel sæson. Mailen til DBU København er så bare hendes måde at prøve at hjælpe mig på, så jeg ikke skal gå på sommerferie med selvtilliden helt i bund.

Hvordan har du forberedt dig til kampen på lørdag?

- Som altid med sund mad og masser af søvn – og i denne uge et par ekstra løbeture, så formen er på plads. Det vil være katastrofalt at smide point til sidst, så vi ikke rykker op.

Hvor presset er du, når du ikke har scoret i en hel sæson og tilmed bliver hængt ud i medierne?

- Presset stiger jo altid, og indtil videre har jeg kunne gå lidt med problemerne for mig selv. Men nu er hele klubben begyndt at tænke: "Nå ja, det er da rigtigt. Det er rigtig længe siden, han sidst bankede én ind". Men marginalerne har heller ikke været med mig. Der har både været mål, annulleret for offside, og et skud, der blev reddet med hånden på stregen, som så blev til et straffe.

I kan sikre jer oprykning til Serie 3 med en sejr. Er det her dit livs vigtigste kamp?

- Det må jeg nok erkende, at det er. Dette er samtidig min første sæson som træner for holdet, så en oprykning vil selvfølgelig være en perfekt start på min trænerkarriere. Når det bliver lørdag, er det dog vigtigt, at vi kun fokuserer på vores eget spil, de tre point og bare leverer varen. Vi møder et stærkt hold, og det er vigtigt, vi ikke får gummiben eller begynder at tænke for meget over, hvad der ligger på den anden side. Så må vi juble eller græde efter kampen, og uanset hvad kan vi kigge tilbage på et forår, der gik over al forventning, og en sæson vi kan være stolte over!

Er du typen som insisterer på at sparke straffe, hvis I får chancen fra 11-meter pletten?

- Jeg sparker ikke straffe. Jeg har aldrig kunne finde ud af det. Personlig succes er ikke vigtigere end oprykning, så som udgangspunkt er Høyer stadig vores faste straffesparksskytte, og det vil han fortsætte med at være, så længe kampen ikke er afgjort. Meeen: hvis vi fører 4-0 med 2 minutter tilbage, kan det da godt være at jeg lige trækker "anfører"-kortet, og tager det selv denne ene gang.

Kampen mellem KFB og Pioneren spilles i Vigerslev Parken lørdag den 20. juni 2015 kl. 10.00. 


En flyvende Steen Jølnæs er klar til sit livs kamp. 

Log ind