MENU

Albanske fans får adgang til 2150 pladser til kamp i Parken


Foto: fodboldbilleder.dk


Der er stor rift om billetterne til Danmarks næste EM-kvalifikationskamp mod Albanien i Parken den 4 september. 

Efter fire dage er der solgt knapt 20.000 billetter og interessen for at købe billet er også stor blandt albanske fans. 

Ifølge UEFA’s regler er DBU forpligtet til at afsætte fem procent af det samlede antal billetter – cirka 1700 – til udeholdets fans. DBU har netop besluttet at afsætte 2150 billetter til de albanske fans, da det passer med to afsnit på tribunerne bag det ene mål. Billetterne sælges via det albanske fodboldforbund. 

‘Det er glædeligt, at der så stor efterspørgsel fra både danske og albanske fans – det kan skabe for en fantastisk oplevelse i Parken. Vi ser frem til at byde godt 2000 albanske fans velkommen på de særlige afsnit, der er afsat til dem,’ siger Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU. 

Samtidig opfordrer DBU de albanske fans til ikke at købe billetter til øvrige afsnit, da de vil blive afvist ved indgangen til Parken, hvis det vurderes, at der kan være sikkerhedsmæssig risiko ved at blande albanske og danske fodboldfans. 

‘Vi kan ikke tillade albanske fans på andre afsnit end udeholds-afsnittene i Parken af hensyn til sikkerheden til kampen – det er UEFAs regler og vores eget ønske. Derfor vil vi opfordre albanske tilhængere til kun at købe til de anviste afsnit. Øvrige albanske fans vil blive afvist enten i forbindelse med køb eller ved indgangen til Parken,’ siger Jakob Høyer. 

Log ind