TV3 SPORT viser U21 EM-kampene

TV3 SPORT vandt budkrigen om TV-rettighederne til sommerens U21 EM-slutrunde i Tjekkiet. Det betyder, at seerne skal tune ind på TV3-kanalerne for at følge de danske talenter i kampen om medaljer.


Danmark gik ubesejret gennem EM-kvalifikationen. Nu kan slutrunden følges på TV3Sport. Foto fodboldbilleder.dk


Fredag morgen blev det slået fast, at det var TV3 SPORT, der løb med rettighederne til sommerens største fodboldbegivenhed, U21 EM-slutrunden. 

Derfor vil fodboldinteresserede danskere kunne komme helt tæt på U21-landsholdet og EM-kampene på TV3's kanaler, som både viser Danmarks indledende gruppekampe mod Tyskland, Serbien og åbningskampen mod værterne fra Tjekkiet samt alle de andre kampe ved slutrunden.

”Vores ambition er at overføre de erfaringer, vi har fra mange års dækning af Superligaen, Champions League og Premier League og levere en topdækning af U21 EM til danskerne til sommer. Det vil vi gøre med massiv tilstedeværelse og ved at sætte vores dygtigste og bedste kommentatorer, eksperter og værter i spidsen for dækningen, så de danske fans kommer tæt på U21-holdet og bliver guidet kompetent igennem slutrunden,” siger Kim Mikkelsen, redaktionschef hos TV3 SPORT.

Også i DBU er der glæde over, at kampen om tv-rettighederne er blevet afgjort.

”U21-EM er en af årets største begivenheder i dansk fodbold, og vi håber at få skabt stor interesse og folkelig opbakning, Derfor er vi glade for den store interesse, der har været for at vise EM-slutrunden på tv. Vi glæder os til at samarbejde med TV3 SPORT om at skabe en kæmpe fodboldfest,” siger Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU.

Ved sommerens U21 EM-slutrunde, som spilles fra den 17.-31. juni i Tjekkiet, deltager otte nationer, der er delt op i to grupper. I gruppe A, som afvikles i Prag, er Tjekkiet, Tyskland, Danmark og Serbien, mens gruppe B, der afvikles i Olomouc, består af England, Italien, Portugal og Sverige.

Hvis Danmark slutter på første- eller andenpladsen i den indledende gruppe, vil holdet selvfølgelig gå videre til semifinalerne, hvor et af de to bedste hold fra gruppe B venter. Samtidig giver en billet til semifinalen også en billet til OL i Brasilien i 2016

Log ind