Sådan kommer du til DK-Serbien!

Landsholdet fortsætter vejen til Frankrig lørdag den 13. juni mod Serbien. Køb din billet fra den 30. marts.


     
Danmark står over for endnu en afgørende kamp i jagten på en billet til EM i Frankrig 2016. I marts spiller landsholdet mod USA og Frankrig som opvarmningtil EM-kvalifikationskampen mod Serbien i Telia Parken lørdag den 13. juni klokken 20.45.

Hvis du vil følge jagten på EM-billetten og hjælpe landsholdet på vej fra tribunen, så kan du købe din billet fra den 30. marts klokken 10.00 påbilletsalg.dbu.dk.

Forkøbsret for medlemmer af Landsholdets Fanklub

Er du medlem af Landsholdets Fanklub? Så vil du modtage en mail, som giver dig forkøbsret på din billet og dermed mulighed for at sikre dig en af de bedstepladser på stadion - inden det officielle billetsalg starter.

Som medlem af Landsholdets Fanklub optjener du naturligvis også loyalitetspoint, når du køber billet til Danmark-Serbien. Disse point øger din chance forat sikre dig billetter til EM i Frankrig 2016. Læs mere her.

Hvis du endnu ikke er medlem af fanklubben, kan du tilmelde dig her. Ud over forkøbsretten på din billet og loyalitetspoint får du også 10 % på dinlandskampbillet.

Fodboldfest i Fælledparken

Inden Danmark og Serbien tørner sammen, er alle inviteret til fodboldfest i Fælledparken, hvor der vil være en fanzone med fodboldaktiviteter, musik ogmulighed for at købe øl, sodavand og grillpølser. Derudover kan du tilmelde dig eller overvære et af årets kvalifikationsstævner til VM i Straffe. Hold øjemed dbu.dk for informationer om tilmelding til stævnet.

Billetpriserne til Danmark-Serbien starter fra 125 kroner for børn og 200 kroner for voksne (180 kroner for fanklubmedlemmer).

Log ind