MENU

Futsal: Uafgjort mod bulgarske værter

Et velspillende dansk futsallandshold førte 2-0 men måtte nøjes med 2-2 mod et stærkt bulgarsk mandskab i første EM-kvalifikationskamp.Den danske startopstilling mod Bulgarien. Foto: Michael Nyegaard/DBU


Det er første vigtige kamp for det danske futsallandshold i over et halvandet år og Danmark fik da også en drømmestart på holdets første EM-kvalifikationskamp mod Bulgarien. Værterne, der af den danske landstræner bliver betragtet som favoritter.

Efter tre minutter kunne Kevin Jørgensen nemlig sikre en dansk føring på 1-0 efter et godt dansk pres, og ikke mindst et tempofyldt spil.

Et pres, der fortsatte om end statistikken også vidnede om et aggressivt bulgarsk hold, der jagtede chancen for udligning.  Men den danske føring holdt halvlegen ud efter flot fight.

Og det hurtige danske spil gav endnu en gang pote godt syv minutter inde i 2. halvleg – denne gang var det Jim Jensen, der var på pletten – 2-0, og Danmark var godt på vej til en rigtig drømmestart på EM-kvalifikationen.

Men Bulgarien jagtede stadig en reducering og smed i de sidste ti minutter alt ind på de afgørende mål. Danskerne fightede hårdt for at bevare føringen, men i det 31. minut kunne Dimov reducere til 2-1. Det gav blod på tanden hos de bulgarske værter, og kampen bød til stor jubel hos publikum på masser af drama, fight og tempo i de sidste fem minutter – OG desværre for Danmark også endnu et bulgarsk mål – igen er det Dimov, der er på plads. Kampen ender 2-2 og trods en dansk føring må det siges at være en godkendt indsats af de danske futsaldrenge.

Og allerede i morgen skal de danske drenge være klar igen – denne gang mod Grækenland, som danmark møder kl. 14 (15.00 lokaltid)

Få reaktioner fra kampen på www.facebook.com/dbufutsal.
Få kampstatistik på www.uefa.com

Log ind