MENU

U21-landsholdet flytter ind på DR3

U21-landsholdet er snublende tæt på at sikre sig førstepladsen i EM-kvalifikationen, og nu får DR’s seere, lyttere og netbrugere snart mulighed for at følge dem nærmere.Det går rigtig godt for det danske U21-fodboldlandshold for herrer, som lige nu fører sin EM-kvalifikationsgruppe før efterårets sidste kampe. 

Nu får DR3’s seere, P3’s lyttere og dr.dk’s brugere snart mulighed for at følge dem på tætteste hold. For DBU & DR har netop indgået en aftale om, at DR kan transmittere fra holdets hjemmekampe fra sommeren 2014 og foreløbigt et år frem. 

På tv bliver DR3 U21-landsholdets hjem, og indtil videre ligger det fast, at seerne her vil kunne følge kampen mellem Danmark og Rusland i Aalborg den 3. september og Danmark-Bulgarien samme sted den 9. september. Derudover bliver alle U21-landsholdets øvrige hjemmekampe frem til næste sommer sendt på DR3, ligesom DR har rettighederne til at sende kampene på radio, web og mobil og også vil kunne lægge dem ud on demand.

”For os er det fantastisk at kunne udbygge vores mangeårige samarbejde med DR, ” siger DBU’s elitechef, John Helt, der især glæder sig over de mange muligheder, som aftalen åbner op for. 

”Visningen på DR3 suppleret af muligheder på radio, web og mobil tegner spændende. Det vil være et godt bidrag til at endnu flere kommer tættere på vores U21 hold, som har præsteret rigtigt fint i kvalifikationen, både individuelt og kollektivt.”

”Hvis Danmark ved EM kvalificerer sig til OL, bliver aftalen automatisk forlænget, så den dækker perioden frem til OL, der starter i august 2016,” forklarer chefkonsulent Jan Rosendal fra DR Medier, der har været med til at forhandle aftalen på plads.

Redaktionschefen for DR Sporten, Jacob Kwon, ser frem til at DR nu kan dække U21-landsholdet tættere og blandt andet sende kampene direkte på DR3.

”Mens det ikke lykkedes for det danske herre-A-landshold at kvalificere sig til fodbold-VM i Brasilien, er U21-landsholdet inde i en enormt spændende udvikling med en række markante profiler. Vi glæder os til at præsentere seerne og lytterne for nogle af fremtidens fodboldstjerner, og jeg føler mig overbevist om, at der vil være interesse for kampene,” siger han.

Log ind