MENU

Pokalfinale mellem Brøndby og OB

KVINDE-LP: Tirsdag aften spillede OB sig i finalen med en samlet sejr på 8-1 over BSF, mens det i går var Brøndbys tur med en samlet sejr på 2-1 til pigerne fra Vestegnen.


foto: fodboldbilleder.dk


I 3F Ligaen er det stadig Fortuna Hjørring, der i øjeblikket er tættest på DM-titlen, men i kvindernes pokalturnering er det rivalerne fra Brøndby, der onsdag viste sig stærkest. 

Onsdag aften fik Brøndby på hjemmebane således 0-0 i returkampen mod Fortuna Hjørring, og med en 2-1 sejr i det nordjyske spillede de blå-gule sig i pokalfinalen for 5. år i træk.

Her møder de OB, der havde et knapt så tæt opgør mod BSF. Tirsdag aften spillede Odense-pigerne sig ovebevisende i pokalfinalen med en samlet 8-1 sejr over BSF. 


Finalen spilles i enten Brøndby eller Odense


Mandag d. 5. maj afgør Dansk Boldspil-Union, ud fra de to finalisters ansøgning om at afholde pokalfinalen, hvem af disse der skal være medarrangør til finalen Grundlovsdag den 5. juni kl. 17.00.

På spil er både pokaltitel og præmiepenge. Vinderen får ud over pokalen også en check på 25.000 kroner.

Kampen vises desuden direkte på TV3 Sport.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kommer med til Pokalfinalen ved at tage kontakt til de to finaleklubber eller på de klubbers hjemmesider fra tirsdag i næste uge.  


Log ind