MENU

Jonas Knudsen erstatter Simon Busk Poulsen

En lyskenskade tvinger Simon Busk Poulsen til at melde afbud til landsholdet. Han erstattes af Jonas Knudsen, Esbjerg, der rykkes op fra U21-landsholdet


Foto: Fodboldbilleder.dk


Det var godt et år siden Simon Busk Poulsen sidst havde været udtaget til A-landsholdet, da Morten Olsen i mandags inkluderede ham til truppen, der møderUngarn og Sverige de kommende to uger.

Men det bliver alligevel ikke til spilletid for den 29-årige AZ Alkmaar-spiller, der i dag måtte melde afbud på grund af en overbelastningsskade i lysken.

Det skaber til gengæld plads til Jonas Knudsen, Esbjerg fB, der eller indgik i Jess Thorups U21-trup, som møder Schweiz den 22. maj i Esbjerg. Dermed fårEsbjerg-spilleren mulighed for A-landsholdsdebut. Knudsen er indtil videre noteret for 27-ungdomslandskampe – heraf 9 på U21-landsholdet.

A-landsholdet samles i morgen til den første træning på Brøndby Stadion kl. 16.30, hvorefter turen går til Ungarn tirsdag morgen. Her spiller holdet modUngarn på Nagyerdei Stadion i Debrecen torsdag aften klokken 20.15.

Kampen vises på TV2.

Følg landsholdet på Facebook

Se den opdaterede trup her 

Log ind