MENU

Hjulmand på Store Trænerdag

Kasper Hjulmand har ikke kun sat sin underskrift hos tyske Mainz men også hos årets Store Trænerdag 29. maj i Brøndby, hvor den tidligere FCN-træner er sidste navn på programmet. Tilmeld dig nu

Kasper Hjulmand har med sin DM-titel i 2012, CL-kampe og ikke mindst underskriften hos Mainz 05 sat sit aftryk - ikke kun i superligaen men også i den internationale trænerverden

Inden turen går til Tyskland deltager den 42-årige træner dog på Store Trænerdag i Brøndby Kristi Himmelfartsdag den 29. maj. Her vil han sammen med landstræner Morten Olsen, samt Per Frimann og Poul Hansen, der alle følger både superliga og CL på tætteste hold diskutere temaet: Fodboldtrends – i Superligaen, I CL og i det kommende VM.

Alle trænere uanset niveau kan deltage på dagen, hvor både toptrænere fra højeste niveau og breddetrænere har mulighed for fodboldnørderi, erfaringsudveksling og inspiration

Tlmeld dig her

”Det er et rigtig spændende panel, vi har fået sammensat. Kasper Hjulmand har som træner deltaget i europæisk fodbold de sidste år – endda i CL i seks kampe i forrige sæson. Derfor er det jo interessant at høre, hvad han lærte af det, og evt. hvordan han har brugt erfaringerne i sit daglige arbejde med FC Nordsjælland,” lyder det fra DBU’s Træneruddannelseskonsulent, Peter Rudbæk.

Derudover kommer man jo ikke uden om den nybagte Bundesligatræners egne forventninger til fremtiden i den bedste tyske række.

”Det er jo oplagt, at vi også bruger lejligheden til at få Kaspers egne ord om skiftet og de forventninger, han har til en liga, der i den grad har domineret i europæisk fodbold og ikke mindst hans overvejelser om det at skifte den danske superliga ud med en liga, der på alle måder er større,” slutter Rudbæk.

Jess Thorup også på Store Trænerdag
Også U21-landstræner Jess Thorup er at finde på Store Trænerdag med et oplæg om afslutningsspil – hvordan kommer vi fra opbygning til afslutning? Derudover vil også tidligere U18-landstræner og nuværende kvindelandstræner, Nils Nielsen fortælle om, hvordan man sætter det rigtige hold.

Det er i år 12. gang at DBU Træneruddannelse inviterer alle fodboldtrænere, uanset niveau, til Store Trænerdag Kristi Himmelfartsdag d. 29. maj 2014. En dag, hvor inspiration til den daglige træning er i fokus sammen med videndeling og networking blandt landets mange fodboldtrænere.

Store Trænerdag medregnes desuden som efteruddannelse for B-licensindehavere med 6 timer. Desuden indgår den i rækken af kurser under DBU's C-licens, hvor den ligeledes udgør 6 timer.

Se programmet og tilmeld dig her

Log ind