MENU

Bliv træner eller dommer i sommerferien!

For sjette år afholder DBU den populære teenagecamp i nordjyske Storvorde, hvor unge på en uge i sommerferien kan blive uddannet fodboldtræner og dommer. Tilmelding er startet.Er du teenager og har lyst til at være træner eller dommer? Så tilmeld dig sommerens camps i Storvorde ved Aalborg, hvor der ud udover undervisning også er overnatning, samt masser af socialt samvær med andre unge fodboldinteresserede. Foto: DBU Fyn.


Det er nærmest gået hen og blevet en stor sommertradition i Storvorde.

I uge 31 handler det nemlig igen i år kun om fodbold i byen og klubben lidt uden for Aalborg, hvor masser af børn og unge samles med en passion for nationalsporten.

Udover den traditionelle DBU fodboldskole afholdes der således for sjette år i træk en Dommercamp for unge mellem 15 og 20, der med årene også har fået selskab af andre camps – i år med fokus på træneruddannelserne (B-licens (fra 16 år) og C-licens (fra 15 år)). Og netop muligheden for overnatning og sociale aktiviteter på tværs har skabt en teenagecamp for hele den unge fodboldfamilie.

”Jeg er utrolig glad for, at vi kan opretholde muligheden for at fodboldinteresserede unge kan komme en tur her til det nordjyske, og udover at lære en masser andre unge at kende med samme interesse for fodbolden samtidig kan få en dommer- eller en træneruddannelse med hjem på en uge. Det er jo en stor mulighed for på kort tid at få en masse fodboldviden og teori, og efterfølgende kunne bruge det hjemme i klubberne og på banerne,” siger Thomas Jensen, der udover at være tovholder på arrangementet også har været med helt fra campens start.

Og smilet bliver bestemt ikke mindre af de mange gode tilbagemeldinger, som der kommer hvert år:

”Meget af det, vores deltagere fremhæver, er muligheden for at være sociale sammen med andre med samme interesse samtidig med at du på kort tid får papir på enten et dommer-kort eller en trænerlicens. Det er jo en stor mulighed for på kort tid at få en masse fodboldviden og teori, og efterfølgende kunne bruge det hjemme i klubberne og på banerne – og det tror jeg tiltaler mange unge, der også har en travl hverdag,” slutter Thomas Jensen.

Og noget kunne tyde på at campen har succes hos den unge målgruppe – sidste år deltog over 50 unge på campen.

 I år er der tre muligheder ved campen, der både tilbyder overnatning og fælles sociale aktiviteter på tværs.

DBU’s Dommercamp 
DBU Teenagecamp – B-licens
DBU Teenagecamp – C-licens

Du kan læse meget mere om campen, aktiviteter, program og tilmelding mm. på www.dbu.dk - www.dbu.dk/dommercamp og www.dbu.dk/teenagecamp.


Log ind