U19: Ny dansk sejr over Irland

De danske U19-kvinder sikrede både underholdning og sejr til de mange fremmødte i Sakskøbing, da holdet i dag igen mødte Irland.

Danmark VAR uden tvivl på hjemmebane.

Masser af feststemte lokale tilskuere sikrede den helt rette landskampsstemning, da det talentfulde danske U19-kvindelandshold torsdag skulle forsøge at gentage tirsdagens sejr over Irland. Dagens kamp blev som den forrige ligeledes spillet på sydhavsøerne, denne gang i Sakskøbing.

Og de 821 tilskuere fik fra kampens start, det de var kommet for- masser af offensivt dansk spil og ikke mindst et flot mål i det 8. minut sat ind af Sarah Dyrehauge Hansen.

Imens Danmark stod for målene stod de irske spillere for advarslerne – hele to blev det til i kampen mod en dansk. Meget symbolsk for de irske spilleres frustrationer over det velfungerende danske spil.

Den danske landstræner Søren Randa.-Boldt valgt at benytte sig af alle seks udskiftningsmuligheder. Det kom blot til at præge kampen i positiv retning, og derfor var der aldrig tvivl om sejren – den blev blot cementeret, da indskiftede Amalie Vangsgaard øgede den danske føring til 2-0 på et godt hovedstødsmål i 87. minut. Kampen endte således 2-0.

Dermed har de danske U19-kvinder med to sejre over Irland fået bedst mulige afsæt før det går løs i efterårets EM-kvalifikation.