Skolefodbold: Kom til kæmpe finalefest!

Farum Park lægger onsdag græs til finalerne i Ekstra Bladets skolefodboldturnering. Hit-bandet LIGA underholder imellem kampene.

____________________________________________________________

Der er blevet spillet mere end 1000 kampe i løbet af efterår og forår. Nu er der kun to tilbage. Blot to. Men det er også de vigtigste!
Vi er nået frem til finalerne i DBU og Ekstra Bladets Skolefodboldturnering.

Finalearrangementet afvikles onsdag den 9. april på Farum Park, og du kan blive en del af festen - helt GRATIS!

Sådan spilles finalerne
Som altid spilles der både en finale for pigerne og for drengene.
Pigefinale: Kl. 13.10: Skolen på Herredsåsen - Bording Skole
Drengefinale: Kl. 15.20: Stavnsholtskolen - Nordstjerneskolen

Alle 4 finalehold var ude i nervepirrende og tætte opgør i deres semifinaler. De 3 ud af 4 semifinaler blev afgjort på straffespark. Kun Nordstjerneskolen formåede af afgøre det til deres fordel i ordinær spilletid - vel at mærke med en scoring dybt inde i dommerens tillægstid. 

Om finalerne bliver lige så tætte, det får du muligheden for at opleve!
Mød op på Farum Park (dørene åbnes kl. 12.00), se kampene live på TV2 eller følg livedækningen på www.ekstrabladet,dk/skolefodbold.  

LIGA vælter Farum Park 
Udover de to spændende finaler bliver du som tilskuer forkælet med musik fra et af dansk musiks hotteste navne, nemlig LIGA, som fyrer op for festen i samarbejde med The Voice.

Der vil undervejs også være forskellige konkurrencer og autografskrivning, så det vil være en dag spækket med god fodbold, fed musik og gedigen underholdning.

Vi ses til skolefodboldfinalerne i Farum!


Log ind