Ny dansk fællesskabspris

Ny dansk pris sætter fokus på de mennesker, der gør en indsats for fællesskabet. Nominér en fra din klub inden 5. maj.

Hvem gør en forskel for klubbens børnespillere? Hvem arrangerer klubbens sociale arrangementer? Hvem sørger for, at banerne altid er kridtet op?

Foreningsliv er i mange sammenhænge lig med fællesskab, men hverken foreningslivet eller fællesskabet kommer af sig selv. Det kræver tid og passion at skabe et stærkt fællesskab, og nu har du muligheden for at hylde de mennesker i din klub, der gør en særlig indsats for fællesskabet. 

Den 22. maj 2014 uddeles Fællesskabsprisen nemlig for første gang til 10 modtagere ved en stor fest i København. Prisen er stiftet for at hylde og sætte spot på de mennesker, hvis indsats hver dag er med til at skabe vores fællesskab.

Kort fortalt kan du indstille den eller dem, der tager eller har taget en tørn for det, vi er fælles om.

Det kan være klublederen, den frivillige kantinehjælper eller fodboldtræneren, der gør en forskel. De nominerede kan både være enkeltpersoner eller grupper, ansatte eller frivillige, men det afgørende er, at man ved at zoome ind på deres indsats vil se et personligt engagement, der går langt udover det, der forventes eller står i jobbeskrivelsen.

Bag prisen står blandt andet beskæftigelsesminister Mette Frederiksen og kvindelandsholdets sponsor 3F, der netop har fællesskabet som sit fundament.

Nomineringen løber frem til den 5, og alle kan nominere her.

Læs mere på www.faellesskabsprisen.dk eller på Facebook: www.facebook.com/faellesskabsprisen 

Log ind