Billetsalg til pokalfinale starter 22. april.

Der er lagt op til en fodboldfest af de helt store, når Superligaens aktuelle tophold, AaB og FC København mødes i finalen i DBU Pokalen den 15. maj kl. 20.00 i Parken. Billetsalget starter 22. april kl. 13.00 med priser fra 150 kroner.


Sidste år kunne Esbjerg fB fejre pokaltitel med en sejr over Randers - i år er det AaB og FC København, der kæmber og pokal og præmiepenge. Foto: www.fodboldbilleder.dk.



I går blev det endeligt afgjort, hvilke to hold, der mødes i den traditionsrige finale i DBU Pokalen. I dag blev det så afgjort, hvilket hold, der har hjemmebane i Parken, når årets finale fløjtes i gang den 15. maj kl. 20.00.

AaB vandt lodtrækningen og er dermed i hjemmebanedragt, når holdet møder FC København i årets finale. Sidst de to hold mødtes i finalen er fem år siden i 2009.

Og med Superligaens aktuelle tophold i finalen er der bestemt lagt op til en fodboldfest af de helt store – både på banen og på tribunerne, når nordjyderne og københavnerne torsdag den 15. maj mødes i kampen om pokalhæder, præmiepenge og europæisk fodbold.

Billetpriser fra 150 kroner

Billetsalget åbnes den 22. april kl. 13.00 og vil foregå enten via klubbernes hjemmesider eller via www.billetsalg.dbu.dk, hvor det også vil fremgå, hvordan der købes billetter til de to holds fanafsnit samt informationer til øvrige fodboldfans.

Øvrige informationer for de holds fans kan også findes på de to klubbers hjemmesider - www.aabsport.dk/pokalfinale og www.fck.dk.

Billetterne til årets pokalfinale starter fra 150 kroner (inkl. gebyr) for billetter til pladser bag de to mål på de to holds såkaldte fantribune (Tribune B og D - unummererede), mens det for fans, der vil opleve årets pokalbrag fra langsiden, koster 200 kroner (inkl. gebyr) (Tribune C – nummererede).

Børn (U16) og pensionister kommer ind for 75 kroner bag målet, mens det koster 100 kroner for pladser på langsiden.

Den i mellem klubberne aftalte fordeling af de to holds fans kan ses på den grafiske oversigt herunder:

Årets finale i DBU Pokalen sendes direkte på TV3+ og har kick off klokken 20.00. Du vil løbende kunne finde informationer om årets pokalfinale – enten via dbu.dk, www.billetsalg.dbu.dk, www.aabsport.dk og www.fck.dk samt på DBU Pokalens facebookside - www.facebook.com/dbupokalen

Log ind