Vi søger mediehold

20160704FB-K523.jpg


Du kan tilmelde dit hold som medier til B2-træneruddannelser. Læs mere her hvordan - og hør andre medier fortælle om deres oplevelser.

Overvejer du et trænings ophold med dine spillere? Nedenfor kan du læse mere om trænings opholdet med DBU´s instruktører – et rigtig godt tilbud for dig og dit hold.

B2-træner uddannelse benytter medier i nr. 2. forløb. Kursisterne arbejder med dit hold i 4 dage, holdet spiller første dag mod et andet hold på nogenlunde samme niveau som dit hold. Herefter træner kursisterne med holdet og sidste dag spiller de igen kamp.
DBU betaler ophold, forplejning og yder transporttilskud på kr. 1.500,- for 14 spillere og 2 ledere. ydermere vil der være kr. 2.500,- tilholdkassen for at deltage.
Medier skal være U14 drenge, der som minimum spiller i række 1, række A eller Mesterrækken, U13 drenge bedste række eller U16 piger bedste række og træneren skal have B-licens..
Du skal sende til sanni@dbu.dk med oplysninger om klub/hold/række og evt. hvilket sted i ønsker at deltage.

Medier til vinterferien uge 7 og 8  2020: Søg gerne nu via mail til sanni@dbu.dk

Uge 7 (11 til 14 februar 2020)    
Danhostel ishøj Ølstykke U13 liga 2 + Fredericia U13 liga 2  
Vejen idrætscenter BSF U15 M og Sorø Freja U15  

Uge 8 (18 til 12 februar 2020)

   
Danhostel Ishøj Roskilde 06 U13 M +

mangler et hold

 
Motel Skive

mangler 2 hold

 

 

Her kan du læse om de to københavnske rivaler, der mødte hinanden på træningsbanen som medier for DBU´s uddannelse:

Københavnerklubberne B93 og BK Skjold er vant til intense naboopgør. I efterårsferien mødte de så hinanden i et direkte opgør på træningsbanen som medier for DBU´s træneruddannelse. En stor oplevelse på alle fronter, fortæller Skjold-træner. Du kan også tilmelde dit hold som medier. Læs mere her.

De fleste hold har arvefjender. Naboklubben, den konstante nemesis, når I mødes på den lokale grønsvær. BK Skjold er ingen undtagelse. Østerbro-klubben har i evigheder krydset klinger med ”storebror” B93 i Fælledparken.

Denne gang var de to rivalers møde dog en overraskelse. Skjold-træner Per Grønne havde meldt sit U14-hold som medier til DBU´s B2-træneruddannelse og foran sig havde holdet dage med fysiske og tekniske træningsøvelser. Men ikke nok med det. For i den anden ende af træningsbanen stod den anden gruppe af medier – og det var ingen ringere end ærkerivalerne fra B93.

De to hold deltog i flere træningssessioner med DBU´s instruktør Finn Petersen bag roret og endte med to træningskampe, som blev tætte opgør med en sejr til hvert af holdene – ligesom naboopgør skal være det. ’Samstødet’ med ærkerivalerne var bare prikken over i´et på nogle ellers produktive dage i træningstøjet, siger Per Grønne, der er træner for BK Skjolds U14-drenge.

Og det blev en givtig træningstur for drengene fra Skjold BK fortæller deres træner, Per Grønne.

”Vi vidste ikke, at det var B93 – vores storebror – vi skulle stå over for, før vi kom ind på træningsbanen, så det var noget af en overraskelse. Og det gjorde også, at jeg kunne mærke at drengene gav lidt ekstra til træningen, når det nu var ærkerivalerne, de stod over for på træningsbanen,” siger Per Grønne.

”Jeg valgte at tage drengene med på træningsophold i Helsingør, fordi jeg selv har været kursist på B2-uddannelsen og ved, hvor meget det giver både kursisterne og spillerne at træne intensivt sammen over fire dage. Jeg kan tydeligt mærke på drengene, at de har fået meget ud af dagene – både på banen og på det sociale plan. Når man har fire dage sammen, så udvikler man sig virkelig som hold,” fortæller Per Grønne.