Hvad er VM i straffe?

Succes-konceptet gentages, når VM i Straffe vender tilbage d. 13. januar 2024 i Hafnia Hallen, København. 

Sammen med fire holdkammerater kan du tilmelde dig årets fedeste turnering og være med i kampen om trofæet - hvis I er gode nok!

Der sparkes på et 11-mandsmål, og underlaget i Hafnia Hallen er kunstgræs, her kan der både benyttes almindeligt fodtøj og fodboldstøvler med knopper, målmanden kan også uden problemer kaste sig efter bolden.

VM i Straffe er for alle over 16 år, og det koster kun 500 kr. pr. hold at tilmelde sig. I deltager ved at stille med et hold på fem deltagere til turneringen, hvorfra én af spillerne også står på mål.

Turneringen spilles i Hafnia Hallen i København d. 13. januar fra kl. 12-18.

Der kan maksimum tilmeldes 128 hold. Ved 128 tilmeldte hold spilles der efter VM strukturen på fire forskellige baner. På hver bane er 32 hold, der bliver opdelt i otte puljer af fire hold. De to bedste i hver pulje går videre til knockout-kampene.

Ved færre tilmeldte hold bliver der stadig lavet en turneringsform med gruppespil efterfulgt af knockout -kampe - blot med færre puljer. 

De fire bedste hold fra hver indledende runde kvalificerer sig til den store finalerunde, hvor vi finder vinderne af et fodbold rejsegavekort på 25.000 kr. fra Travel sense.
Rækken til VM i Straffe er en mixrække, så begge køn er naturligvis velkomne.

Læs alle reglerne her eller tilmeld dit hold her! 

Ud over VM i Straffe er der også masser af gratis fodboldaktiviteter for alle aldre:

  • Driblebane
  • Speed cage
  • Panna cage
  • Præcisionsskud 
  • Konkurrencer med fede præmier

Det bliver et brag af en fodboldfest, og vi glæder os til at se JER! 

Rådhuspladsen