DBU Digital Banner Elementer Monkfish Rentegnet 600Px X 140Px V03

Fodboldens Kongres 2022

Lørdag den 5. marts 2022 afholder vi endnu en gang Fodboldens Kongres. Denne gang samles vi i Jysk Musikteater i Silkeborg til en dag i fodboldens tegn.

Fodboldens Kongres er en dag for alle, der er passionerede og engagerede i dansk fodbold. Vi mødes og taler blandt andet om dansk fodbolds fremtid, vidensdeler og knytter fællesskaber på tvær af interesser og beskæftigelsesområder indenfor fodbolden.

Årets fokus på Fodboldens Kongres er at samle og begejstre, hvor der bliver taget udgangspunkt i DBU’s nye strategi med nedslag i væsentlige dele af denne på den fælles hovedscene og i forskellige fagspor, som er beskrevet under billedgalleriet fra Fodboldens Kongres 2019.

Vi følger corona-situationen og sundhedsmyndighedernes anbefalinger tæt og vil følge op med yderligere information herom, såfremt det kommer til at påvirke afviklingen af Fodboldens Kongres 2022.

Det gode børneliv

På dette fagspor sættes der fokus på, hvordan vi gennem børnefodbolden skaber værdi.

Her møder børn fodbolden via forpligtende fællesskaber, og legen med bolden stimulerer barnets kreativitet og begejstring samt bidrager til børnenes sundhed, læring og udvikling i trygge rammer.

Ambitionen er at skabe verdens bedste børnefodbold til glæde og gavn for alle børn, dansk fodbold og Danmark.

 

Dansk fodbold vinder på banen

Hvad skal der til for, at Danmark vinder på banen?

I et internationalt perspektiv vil dette fagspor sætte dansk fodbold under lup og se, hvad der skal til for, at dansk fodbold også kan være konkurrencedygtige om 10-20 år.

Derfor vil snakken på dette fagspor blandt andet handle om landsholdene, trænere, talentudvikling, præstationsoptimering, klubber og meget mere.

 

Fremtidens bæredygtige faciliteter

Nye og tidssvarende fysiske rammer har stor betydning for udvikling af dansk fodbold.

Centrale elementer i debatten om fremtidens fodboldfaciliteter handler bl.a. om en stigende efterspørgsel på moderne fodboldtræningsfaciliteter, bedre stadionoplevelser samt tiltag til at nedbringe fodboldens miljø- og klimapåvirkning.

På dette fagspor vil en række oplægsholdere præsentere og formidle nybrud fra den facilitetsverden, vi kender i dag, og hvad vi kan forvente i fremtiden.

 

Hvis du ønsker at tilmelde dig eller har spørgsmål vedrørende Fodboldens Kongres 2022, kan du henvende dig på fodboldenskongres@dbu.dk

DBU Digital Banner Elementer Monkfish Rentegnet 600Px X 140Px V03