’En del af holdet’ er DBU og Parasport Danmarks fælles projekt, der skal give langt flere børn og unge med særlige behov gode oplevelser med at spille fodbold i en klub på deres egne præmisser.  

Som led i projektet har en ekspertgruppe med stor faglig viden på området, udviklet en skræddersyet træneruddannelse. Uddannelsen skal give klubbernes frivillige de bedste forudsætninger for at tage imod børn og unge med særlige behov og skabe et træningsmiljø, som tager højde for deres forskellige udfordringer og barrierer.   

Uddannelsen er gratis og erfaringerne viser, at den er relevant for alle trænere, også dem som ikke har et specifikt hold for børn og unge med særlige behov. På den baggrund er uddannelsen godkendt til at give 3 refreshmentpoint til trænere med UEFA C, UEFA B eller UEFA GK licens. 

Træneruddannelsen varer 6½ time, og der er planlagt tre fysiske uddannelser i efteråret i henholdsvis Middelfart den 21. september, Randers den 3. november og Taastrup den 23. november. Du kan tilmelde dig de fysiske uddannelser ved at klikke på links. Bemærk at det er først til mølle. 

Hvis de tre datoer ikke passer dig, skal du holde øje med hjemmesiden, da der løbende vil komme nye muligheder for at tage den fysiske træneruddannelse.  

Læs mere om træneruddannelsen her.