Herrelandsholdet skulle søndag aften forsøge at bygge videre på den flotte start i Nations League, da Serbien gæstede et udsolgt Parken i København.

Danmark lagde godt fra land og satte sig på spillet fra kampens start. Især Albert Grønbæk viste sig godt frem med sin fart og konstante udfordringer, der voldte gæsterne store problemer. I størstedelen af første halvleg havde Danmark dog svært ved at spille sig frem til de helt store chancer.

10 minutter før pausen kom den danske føring. Albert Grønbæk kombinerede hurtigt med Yussuf Poulsen og skar sig igennem det serbiske felt, hvor han iskoldt sendte bolden i kassen.

1-0 til Danmark, hvilket også var stillingen ved pausen.

Saksesparksmål og bølge på tribunerne
I anden halvleg kom Serbien bedre med og bed fra sig i perioder, men det var danskerne, der var farligst.

Efter en times spil satte Victor Kristiansen sig igennem i venstresiden og sendte et indlæg ind i feltet. Her kastede Yussuf Poulsen sig op i luften og saksesparkede bolden i mål. Gigantisk eufori i Parken og 2-0 til Danmark.

Mod slutningen forsøgte Serbien at presse på for en reducering, men det var fortsat det rød-hvide hjemmehold, der skabte de største muligheder. Patrick Dorgu havde en god chance for at øge føringen, men matchvinderen mod Schweiz sparkede over mål.

Det blev ikke til flere scoringer, og i slutfasen hyldede de 34.902 tilskuere deres danske drenge med både bølgen og nationalsang.

Med sejren fører Herrelandsholdet sin Nations League-gruppe i Liga A med maksimumpoint (seks) efter to kampe.

De næste opgaver for Danmark i Nations League er to udekampe, når det gælder Spanien den 12. oktober i Murcia og Schweiz den 15. oktober i St. Gallen. Den næste hjemmekamp er mod Spanien den 15. november. Læs mere om billetsalget til den kamp ved at klikke her.