Der venter to spændende Nations League-kampe i oktober, når Herrelandsholdet skal spille på udebane mod europamestrene fra Spanien og EM-kvartfinalisterne fra Schweiz. 

Til de to kampe er der udtaget 25 spillere med to nye navne siden septembers samling. De ekstra spillere 

Midterforsvareren Rasmus Nicolaisen fra Toulouse FC kan få sin debut, og samtidig er der et gensyn med Werder Bremens Jens Stage. 

Frederik Rønnow og Rasmus Højlund er også tilbage på landsholdet, efter de begge var ude i september med skader. 

Derudover byder truppen på blandt andre anfører Pierre-Emile Højbjerg, Kasper Schmeichel, Christian Eriksen, Joachim Andersen, saksesparksmålscoreren Yussuf Yurary Poulsen samt de tre debutanter fra seneste samling, Albert Grønbæk, Patrick Dorgu og Morten Frendrup. 

Fungerende landstræner Lars Knudsen siger om udtagelsen af truppen: 

“Det er fantastisk for dansk godbold, at vi skal spille to store og spændende kampe mod europamestrene fra Spanien og et stærkt hold som Schweiz, hvor vi i den grad bliver matchet på allerøverste niveau. Men vi har udtaget en meget stærk trup med kæmpe kvalitet, stærk karakter og et fremragende fællesskab, og vi har en stor tro på, at vi kan spille to gode kampe og komme tættere på at kvalificere os til slutspillet i Nations League,” siger han. 

 

Truppen er større end normalt, da der er en række spillere i karantænefare ved et gult kort.

Begge kampe kan ses på TV2, og der er også stadig mulighed for at sikre sig billetter til de to udekampe. 

Du kan se hele truppen herunder: 

Thumbnail Trup Oktober