Landstræner Steffen Højer har nu udtaget truppen, der skal kæmpe for at sikre U21-landsholdet EM-pladsen med en sejr over Island. 

I truppen er der comeback til Mohamed Daramy, der har været ude med en skade siden marts, mens der også er et nyt ansigt med i form af Conrad Harder fra portugisiske Sporting Lissabon.

Og den direkte duel med Island er en opgave, som landstræneren ser frem til med stor optimisme:

"Det er netop de kampe, vi som spillere og trænere arbejder hen imod – hvor alt står på spil, og vi skal vise, hvad vi som hold står for. Jeg synes, at vi igen har udtaget en stærk og spændende trup, hvor der både er plads til debut og comeback til dygtige spillere, der ikke tidligere har været med i denne kvalifikation," siger Steffen Højer.

Landstræneren skal dog undvære anfører Maurits Kjærgaard, der fortsat er skadet.

Kampen mod Island er den eneste kamp i denne samling, hvilket giver landstræneren mulighed for at fokusere fuldt ud på forberedelserne.

"Det giver os tid til at forberede os i detaljer frem mod opgøret i Vejle. Derfor håber jeg også på stor opbakning til kampen, hvor drengene har muligheden for at spille sig til EM-slutrunden i 2025. Vi vil gerne underholde, samtidig med, at vi vinder fodboldkampe, og det synes jeg, vi har bevist – senest med en overbevisende 5-0 sejr over et stærkt tjekkisk hold," tilføjer Steffen Højer.

U21-landsholdet samles onsdag d. 9. oktober i Helsingør og rejser fredag til Vejle, hvor de sidste forberedelser finder sted inden kampen d. 15. oktober kl. 18.00 på Vejle Stadion.

Kampen kan følges live på fordanmark.dk/live, og billetter kan købes på www.billet.dbu.dk.

Truppen

Trup Island Oktober