Herrelandsholdet mødte tirsdag aften Schweiz i fjerde runde af Nations League en medrivende kamp, der bølgede frem og tilbage.

Opgøret startede jævnbyrdigt, men det var Schweiz, der åbnede målscoringen efter 26 minutter. Remo Freuler bankede resolut kuglen i kassen efter en ripost i det danske felt.

Men kun ét minut senere svarede Danmark igen. Christian viste sit fantastiske overblik, da han med en hurtig igangsætning på et frispark sendte Gustav Isaksen fri igennem mod det schweiziske mål. Den hurtige kantspiller svigtede ikke og bankede sit første mål for Herrelandsholdet i kassen. 1-1 i St. Gallen.

Mod slutningen af første halvleg blev Danmark sat under pres. Patrick Dorgu kom for sent i en duel i feltet og begik et straffespark, som Zeki Amdouni sikkert udnyttede og bragte Schweiz foran 2-1, der også var stillingen ved pausen.

Danmarks fungerende landstræner Lars Knudsen reagerede hurtigt i anden halvleg og foretog flere udskiftninger. Det var dog en velspillende Christian Eriksen, der efter 70 minutter udlignede til 2-2 efter en flot assist fra Pierre-Emile Højbjerg.

Schweiz pressede på i kampens afslutning og fik bolden i mål igen efter et hjørnespark, men scoringen blev annulleret, da bolden havde krydset baglinjen. Danmark holdt stand og kunne tage et vigtigt point med hjem.

Med resultatet har Herrelandsholdet nu syv point efter fire Nations League-kampe, hvilket giver holdet gode forudsætninger for at sikre minimum en andenplads i gruppen i de sidste to kampe, der spilles i november. Først gælder det Spanien i Parken den 15. november, mens Serbien er modstanderne på udebane tre dage senere.