Kvindelandsholdet samles på mandag for første gang, siden holdet i juli kvalificerede sig til EM 2025 i Schweiz. Nu er 23 spillere igen klar til at spille for Danmark.

Landstræner Andrée Jeglertz har udtaget en trup på 23 spillere til de to hjemmekampe mod Sydafrika og Holland i slutningen af oktober.

I truppen er der en mulig debutant i 21-årige Cornelia Kramer, der er angriber i Bayer Leverkusen. Isabella Obaze fra Portland Thorns og Mille Gejl fra Crystal Palace er også nye i truppen i forhold til det hold, der spillede Danmark til EM for tre måneder siden.  

Andrée Jeglertz ser frem til at have holdet samlet igen og teste EM-formen på dansk jord:

"Vi glæder os til at spille for de danske fans i Aalborg og Esbjerg – og til forhåbentlig at give dem en god oplevelse. I Sydafrika og Holland møder vi to nationer, der vil udfordre os på flere parametre, og det er præcis, hvad vi har brug for. Det bliver to spændende kampe, som vi skal bruge til at teste vores spil og vurdere, hvor og hvordan vi fortsat kan udvikle os som hold frem mod EM," siger Andrée Jeglertz.

Kvindelandsholdet møder Sydafrika på Aalborg Stadion fredag den 25. oktober kl. 18.00, mens Holland gæster Esbjerg Stadion tirsdag den 29. oktober kl. 18.00. Du finder billetter til begge hjemmekampe på billet.dbu.dk. De to opgør kan også ses på DR2.

fordanmark.dk kan du blive klogere på fanaktiviteter til de to kampe og samtidig blive opdateret på al relevant information om EM 2025.