Danmark er kendt som både designnation og fodboldnation. Vi samles om stoltheden over de nationale præstationer – og forud for sommerens fodboldfest på tysk grund og en spændende EM-kvalifikation for Kvindelandsholdet hylder samarbejdt fællesskabet og fankulturen i form af den ikoniske Kay Bojesen Abe i rød-hvide farver.

Med lanceringen af Kay Bojesen Abe x DBU står de to nationalikoner side om side om et fælles mål; humor, kreativitet og det gode håndværk kan samle og begejstre som en del af noget større. Den ikoniske Abe med minutiøst påmalet landsholdstrøje findes i fire størrelser, der hepper på Herre- og Kvindelandsholdets helte.

Jakob Høyer, konstitueret kommerciel direktør i DBU, tilføjer: ”Kaj Bojesen Aben er, ligesom fællesskabet og interessen omkring vores to A-landshold, en del af dansk kultur, og samarbejdet bidrager på bedste vis til den rød-hvide bølge, som kulminerer i en sommer i fodboldens tegn. Vi håber, at fansene vil tage godt imod samarbejdet.”

Kay Bojesen Abe x DBU findes i handlen fra 20. marts 2024 og kan findes hos udvalgte forhandlere, samt på landsholdsshoppen.dk og rosendahl.com.