Danmark åbnede kampen i Stuttgart med flere angreb ned mod en rød-hvid endetribune, men der kom først for alvor gang i chancerne efter lidt mere end et kvarters spil.

Slovenien blev første gang nærgående ved Benjamin Sesko efter 16 minutter, men blot et halvt minut senere kom det danske føringsmål, da Christian Eriksen brysttæmmede bolden i feltet og lagde den i mål bag Jan Oblak.

Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage – med et par nærgående danske forsøg.

Det blev dog ikke til flere scoringer i første halvleg. Dansk 1-0-føring ved pausen.

Slovenerne lagde fra starten af anden halvleg et mindre pres på det danske mål med et par halve chancer.

Rasmus Højlund fik en stor chance tæt foran mål efter 64 minutter, men han kunne ikke få vippet bolden forbi Jan Oblak.

Benjamin Sesko bragede et skud på stolpen efter 76 minutter, og minuttet efter fik Slovenien udlignet, da Erik Janzas skud gik via Morten Hjulmand og ind bag Kasper Schmeichel. 1-1.

Det blev også kampens resultat. Torsdag venter England i Frankfurt.