Landstræner Steffen Højer måtte justere lidt i truppen, da en mild sygdom holdt flere spillere ude af truppen ved torsdagens testkamp mod Norge, der blev spillet i spanske Marbella.

Og det blev nok heller ikke den start han havde ønsket sig, da Norge allerede efter et par minutter bringer sig foran på et mål af Bryan Fiabema.

Heldigvis for Danmark viste William Osula stor skarphed i dagens kamp og med to hurtige scoringer i 22. og 27. minut står der pludselig 2-1 til Danmark. Sidstnævnte et flot frisparksmål af danskeren. Det resultat holder pausen ud.

Anden halvleg er det et dansk hold, der er lidt på hælene og derfor ikke overraskende, at Norge både udligner til 2-2 på mål af Siver Mannswerk men også får sat sig foran på et mål af Joel Mvuka. Men det ender alligevel uafgjort, da Isak jensen scorer sit første mål for U21-landsholdet til slutresultatet 3-3.

Næste opgave for det danske U21-landshold er to vigtige kvalifikationskampe i september, hvor EM-billetten med to sejre kan sikres.