Det var et dansk landshold, der pressede på i begyndelsen af kampen. Efter 12 minutter udmøntede presset sig også i en føring. Efter et par blokeringer i det norske forsvar, kunne Pierre-Emile Højbjerg sparke Danmark i front med 1-0.

Efter 16 minutter var Norge tæt på scoring, da Leo Østigård sendte et hovedstød snært forbi den ene stolpe.

I stedet blev det 2-0 til Danmark, da Jannik Vestergaard efter 21 minutter kom højest efter et hjørnespark.

Herefter kom Norge frem til et par store chancer. Den første sparkede Erling Haaland over efter 28 minutter og knap 10 minutter senere måtte Kasper Schmeichel hive en stor redning frem for at forhindre en norsk hovedstødsscoring.

2-0 var stillingen ved pausen.

Anden halvveg startede uden de store chancer. Første forsøg havde Delaney efter 53 minutter oven på et flot dansk opspil.

Alt imens bølgen gik sin gang på tribunen forsøgte nordmændene ihærdigt at finde huller i en solid dansk defensiv.

Efter 65 minutter troede Erling Haaland, og resten af stadion, at han havde reduceret den danske føring til 2-1, men scoringen blev underkendt for offside efter et VAR-tjek.

Norge fortsatte dog jagten på reduceringing, og efter 72 minutter lykkedes det så Erling Haaland at sende bolden ind bag Kasper Schmeichel fra en spids vinkel. 2-1.

Norge fastholdt presset i de efterfølgende minutter, men Danmark fik alligevel spillet sig frem til enkelte muligheder.

Kampuret havde netop rundet de 90 minutter, da Yussuf Poulsen satte foden på et skarpt indlæg fra Victor Kristiansen. 3-1 til Danmark!

Det blev også slutresultatet i den sidste test, inden landsholdet tirsdag den 11. juni rejser til slutrunden i Tyskland.

23.390 tilskuere var mødt op på Brøndby Stadion

De fremmødte tilskuere kårede Pierre Emile Højberg til Player of the Match.