Når klokken ringer ud til sommerferie, ringer den også ind til fodboldfest i 227 klubber fordelt over hele landet.

Her har over 24.000 børn valgt at bruge en uge af deres sommerferie på DBU’s fodboldskoler. Her er der plads til både at finpudse teknikken og lære nye finter, men også til at være sammen med gamle og nye venner og opleve et unikt fællesskab med bolden.

Der er noget helt særligt ved at trække i fodboldstøvlerne og løbe på banen med jævnaldrende, som deler samme passion.

Hør bare, hvad et par af landsholdsspillerne på Herrelandsholdet husker fra deres tid på fodboldskolen 

"DBU’s Fodboldskole vækker glæde og begejstring i hele Danmark. Uanset hvor du kommer fra er der en fodboldskole i nærheden. At vi kan blive ved med at tiltrække tusindvis af børn og unge år efter år, siger en del om den helt specielle betydning, som DBU Fodboldskole har hos rigtig mange børn og voksne som en fast del af sommerferien, siger DBU’s direktør, Erik Brøgger Rasmussen, der ligeledes glæder sig over at mange piger også hvert år er med på DBU’s fodboldskole. Han fortsætter:

”Fodboldskolerne er legen med bolden, pladsen til at udvikle sig og ikke mindst et fantastisk fællesskab, der skaber minder for livet. Vi er taknemmelige for, at klubber, frivillige og partnere år efter år stiller op og skaber en unik oplevelse for de mange drenge og piger, der deltager," siger DBU's administrerende direktør Erik Brøgger Rasmussen.

Siden den første fodboldskole i 1993 er der solgt mere end 775.000 billetter, hvilket vidner om den enorme popularitet. Lidt under en fjerdedel af deltagerne er årligt piger.

Vil du med?

Tusindvis har allerede sikret sig en plads, og mange af sommerens skoler er udsolgt – men der er stadig enkelte ledige pladser, særligt i de sidste uger af sommeren. Så hvis du vil give dit barn en uge fyldt med fodboldglæde og nye venskaber, er det bare med at gribe chancen!

Find en fodboldskole nær dig her