Kvindedivisionsforeningen har vokseværk.

Først blev Per Rud ansat som Kvindedivisionsforeningens første direktør, og nu er den kommercielle chef også fundet.

Verner Bager skal fremover stå i spidsen for at styrke den kommercielle værdi i Danmarks bedste fodboldrække for kvinder. Det glæder Kvindedivisionsforeningens direktør, Per Rud:

”Vi havde et fantastisk flot felt af ansøgere. Jeg har haft mange spændende samtaler med yderst interessante ansøgere, der vil gøre en forskel omkring kvindefodbolden. I sidste ende faldt valget på Verner Bager, da han har relevant kommerciel erfaring og et kæmpe branchekendskab samt ekspertviden om partnerrelationer i ind- og udland. Verner har desuden allerede deltaget i det kommercielle spor i udviklingen af en ny strategi for Gjensidige Kvindeliga,” siger Per Rud.

Verner Bager ser meget frem til at starte i jobbet:

“ Jeg har knoklet for at udbrede kendskabet til kvindefodbold ved at dele min fascination og entusiasme. Nu får jeg chancen for at tiltrække kommercielle partnerskaber og tilfører midler til klubberne, så dansk kvindefodbold kan løftes til et højere niveau. Jeg er taknemmelig for tilliden og er helt sikker på, at jeg sammen med mine dygtige kollegaer kan udnytte de positive vinde omkring verdens hurtigst voksende idrætsgren,” siger Verner Bager.

Den nye kommercielle chef kommer til at arbejde tæt sammen med direktør Per Rud og Kvindedivisionsforeningens samarbejdspartner, Two Circles. Sammen vil de arbejde for at udvide den kommercielle portefølje til gavn for udviklingen af Gjensidige Kvindeliga. Verner Bager skal også arbejde tæt sammen med klubberne omkring udvikling og aktivering af ligaen.

Det er målet at tilknytte flere kommercielle partnere, som kan drive Kvindedivisionsforeningens ambitiøse fortælling og mål om at øge indtægterne betragteligt.

Verner Bager har første arbejdsdag den 1. september.

Yderligere oplysninger og kontakt

Direktør Per Rud – 2213 0206
Kommerciel chef Verner Bager – 2779 0182