Nikolaj Hørby Kjeldsen er ny mand i DBU, da han er blevet ansat som assistenttræner for U18-herrelandsholdet. Her skal han arbejde tæt sammen med Morten Eskesen, som i sommer førte et dansk U19-herrelandshold til en EM-slutrunde for første gang nogensinde.

Når Nikolaj Hørby Kjeldsen møder ind i landsholdslejren d. 4. september, er det første gang, at holdet er samlet som U18-spillere. Nikolaj Hørby Kjeldsen håber på, at han og holdet kan få en god start som U18-landshold.

"Det er et stort privilegium at repræsentere Danmark. Jeg glæder mig virkelig til at arbejde sammen med Morten og den dygtige stab om at udvikle den her spændende årgang, som senest præsterede en imponerende semifinale ved U17-EM. Jeg vil bringe alt, hvad jeg har for at bygge videre på det flotte arbejde, der allerede er lavet" udtaler Nikolaj Hørby Kjeldsen.

Nikolaj Hørby Kjeldsen står på sidelinjen for første gang den 7. september, når U18-herrelandsholdet skal spille testkamp mod Norge.

Nikolaj Hørby Kjeldsen er uddannet fysioterapeut og Pro-licens træner og kommer med erfaringer fra både ungdoms- og seniorfodbold. Han har arbejdet som Head of Coaching, cheftræner, assistenttræner, analytiker og fysisk træner i klubber som AaB, Vendsyssel FF, SønderjyskE Fodbold og Fortuna Hjørring.

Nikolaj Hørby Kjeldsen er ansat frem til sommeren 2026, og han følger dermed spillerne, indtil de er færdige som U19-spillere.