Tirsdag kunne Kvindedivisionsforeningen præsentere en kommerciel chef, og nu er den nye udviklingschef også på plads.

Det bliver 34-årige Marie Greve, uddannet indenfor statskundskab og bosiddende i Århus, der skal stå i spidsen for arbejdet sammen med klubberne.

Marie Greve kan ikke vente med at tage hul på arbejdet:

”Jeg glæder mig til at komme i gang med at understøtte den fortsatte acceleration af udviklingen af pige- og kvindefodbold i Danmark. Det er en spændende rejse, og vi trænger til at sætte yderligere damp under kedlerne. Det, tror jeg på, at vi kan gøre i en endnu tættere og koordineret indsats med klubberne, som jeg ydmygt glæder mig til at tage hul på. Jeg vil komme til at arbejde sammen med klubberne om emner som licens, strategisk udvikling, kontrakter og ikke mindst talentudvikling,” siger Marie Greve.

Fra 2020 og indtil sommeren 2024 var Marie Greve ansat som chef for AGF kvindefodbold, som hun var med til at etablere i en eliteoverbygning for talent- og pigefodbold i Århus.

Direktør i Kvindedivisionsforeningen, Per Rud, glæder sig over tilføjelsen:

”Marie er vellidt og anerkendt på tværs af klubber og i det politiske bagland. Vi er meget glade for denne tilføjelse til vores team, og nu kan vi ikke vente på at komme i gang med arbejdet. Dansk kvindefodbold trænger til en saltvandsindsprøjtning, og med ansættelsen af Marie vil vi kunne sætte yderligere skub i udviklingen,” siger Per Rud.

Marie Greve har også bestredet en række politiske poster i både Kvindedivisionsforeningen og DBU; herunder som bestyrelsesmedlem i Kvindedivisionsforeningen, medlem af Kvindeeliteudvalget og formand for talentudvalget for piger.

Den nye udviklingschef er ansat i et samarbejde mellem DBU og Kvindedivisionsforeningen, hvor en del af hendes ansættelse vil omhandle udviklingen af kontraktforhold og -sammenhænge.

Marie Greve har første arbejdsdag den 1. september.

Yderligere oplysninger og kontakt:

Direktør Per Rud – 2213 0206
Udviklingschef Marie Greve – 2212 4286