FC Nordsjælland kunne i den forgange sæson fejre sit første mesterskab nogensinde i Gjensidige Kvindeliga efter en dramatisk afslutning på sæsonen, hvor de tog guldet for næsen af Brøndby IF.

Nu står en ny sæson for døren. Samtidig går den helt nye medieplatform, kvindeliga.live, i luften. Her kan fodboldfans se alle de spændende kampe fra Danmarks bedste række i kvindefodbold.

Direktør i Kvindedivisionsforeningen, Per Rud, glæder sig over lanceringen af den nye streamingplatform:

”Vi har været meget taknemmelig for det gode samarbejde med Viaplay, hvor vi kom ud til mange mennesker. Nu har vi sammen med klubberne, Spring Media og Two Circles valgt at lave vores egen platform, fordi det giver os nogle andre indholdsmæssige og kommercielle muligheder for at videreudvikle produktet,” siger Per Rud.

Kendte medieprofiler skal give frisk dækning
Et spændende hold af kommentatorer vil stå for en livlig dækning af Gjensidige Kvindeliga.

Holdet består blandt andre af tidligere landsholdsspiller, Luna Gevitz, og radiovært Amalie Bremer samt velkendte stemmer fra Viaplay i form af Casper Dalsten, Tobias Rasmussen og Kristoffer Lindegaard. Verner Bager fra Kvindefodboldpodcasten runder kommentatorteamet af, og flere forstærkninger er på vej.

Per Rud er ikke i tvivl om, at den nye streamingplatform kommer til at løfte kvaliteten i dækningen af Gjensidige Kvindeliga:

”Vi har lavet en prissætning, hvor alle kan være med. Samtidig har vi sat et stærkt kommentatorhold til at fortælle gode historier og guide seerne igennem alle kampe. Vi ved, at vi har et andet publikum end herrefodbold, og vi vil bruge platformen til at skabe vores egen fanbase med flere seere og tilskuere på stadion. Vi har nye, spændende klubber med i toppen, konkurrencen har aldrig været større, og professionalismen vokser. Det er derfor det helt rigtige tidspunkt for at tage næste skridt i udviklingen af dansk kvindefodbold,” siger Per Rud.

Ud over kommentering af alle kampe vil kvindeliga.live også byde på gode historier om personen bag fodboldspilleren samt fokus på fodboldfaglige og taktiske tendenser.

Du kan få adgang til samtlige kampe i Gjensidige Kvindeliga for 349 kroner, og det er også muligt at købe abonnement til en enkelt runde for 59 kroner.

Sæsonens første kamp står mellem B.93 og HB Køge fredag kl. 19.00

Første rundes øvrige kampe er:
AGF - OB Q
FC Nordsjælland - Kolding IF
Brøndby IF – Fortuna Hjørring