FIFA har offentliggjort dommerlisten til herrernes og kvindernes fodboldturnering ved sommerens Olympiske Lege i Paris. Her er Frida Klarlund udtaget som support-dommer.

Det betyder, at hun er fjerdedommer, og at hun samtidig skal holde sig klar, hvis der skulle komme nogle skader for de andre dommere - ligesom hun skal igennem alle test som dommerne, der er udtaget til at dømme.

Det er en rigtig god mulighed for Frida Klarlund, siger formanden for DBU’s dommerudvalg, Michael Johansen.

”Det er potentielt set en fantastisk mulighed for Frida, der kan få en vigtig international erfaring og bruge det til at fortsætte den udvikling, vi har set hende have de seneste år. Frida har allerede haft store internationale opgaver, og det her er endnu engang cadeau til hendes niveau,” siger Michael Johansen.

Frida Klarlund dømte kvindernes U19 EM-finale sidste år, og hun har også dømt flere kampe i kvindernes Champions League.

Hun er ikke den eneste danske dommer, der kan stå foran internationale opgaver i de kommende måneder.

Jakob Alexander Sundberg skal nemlig være dommer til drengenes U17 EM, mens Katrine Stensholm er blevet indkaldt som linjedommer til pigernes U17 EM.

Drengenes U17 EM bliver også med dansk deltagelse blandt holdene, da U17 drengelandsholdet er kvalificeret og er i gruppe med Østrig, Kroatien og Wales. Slutrunden starter for Danmark den 21. maj.