Den danske befolknings store opbakning til Herrelandsholdet viser sig endnu engang, når Kasper Hjulmands tropper tager imod Kasakhstan i EM-kvalifikationen den 14. oktober i Parken i København. 

For nu 12. gang i træk er der totalt udsolgt til Herrelandsholdets hjemmekamp i Parken. Det er samtlige hjemmekampe siden EM i 2021, og det store danske fællesskab omkring Herrelandsholdet glæder fodbolddirektør i DBU, Peter Møller. 

»Det er intet mindre end fantastisk og helt utroligt, at vi endnu engang kan samle danskerne til en udsolgt landskamp i Parken. Det viser, hvilken kraft holdet har og symboliserer stor kærlighed fra hele Danmark. Jeg ved, at både spillere og trænere sætter pris på opbakningen og ikke tager den støtte for givet,« siger Peter Møller: 

»Vi glæder os til at se alle i Parken og er klar til at angribe igen. Vi vil gøre alt for at revanche nederlaget fra sidst, vi mødte Kasakhstan, og endnu engang skabe en kæmpe rød-hvid fest,« siger Peter Møller. 

Den sidste mulighed for at opleve Herrelandsholdet i Danmark i år er i EM-kvalifikationskampen mod Slovenien i Parken den 17. november.

Her er der stadig billetter tilbage, og salget er åbent for fanklubmedlemmer, som du kan læse mere om her.