Der venter store oplevelser for både det danske Futsallandshold og de fremmødte fans, når Brasilien kommer til landet i starten af oktober. Her skal Danmark møde verdens nummer et i to testkampe.

Den 5. oktober mødes Danmark og Brasilien i Brøndby Hallen, mens de to nationer mødes igen to dage senere den 7. oktober i Arena Nord i Frederikshavn.

”Det er en fantastisk mulighed at få lov til at stå over for et land som Brasilien. De spiller Futsal på et ekstremt højt niveau, og det bliver en stor oplevelse for os at blive testet på det niveau. Vi håber, at så mange som muligt vil komme og bakke op om vores Futsallandshold i de to kampe,” siger landstræner Nikolaj Saabye.

Brasilien er det eneste land i verden, der har formået at vinde fem verdensmesterskaber. Det seneste kom i 2012.

Det er muligt at købe billetter til kampen i Brøndby inde på boldbillet.dk. Til kampen i Frederikshavn vil det være muligt at købe igennem arenanord.dk

Inden Danmark møder Brasilien, skal Futsallandsholdet allerede spille kampe i september, når holdet er i Marokko for at møde Argentina og værtsnationen i to kampe den 17. og 19. september.