Nikolaj Saabye forlænger som dansk landstræner for Futsallandsholdet. Assistenttræner Clement Cliford, der forleden rundede 100 kampe som assistent, har også sagt ja til at fortsætte samarbejdet med Futsallandsholdet og DBU.

’Det er en utrolig spændende tid at være landstræner i. Dansk futsal er i rivende udvikling både på klubplan og på landsholdet. Vi har klubhold, der spiller med i Main Rounds i Champions League og et landshold, der netop har spillet lige op mod et af verdens bedste landshold, Argentina. Derfor er jeg kun glad og stolt over at sætte min underskrift på endnu et par år, så jeg kan være en del af denne udvikling,” siger Nikolaj Saabye.

Nikolaj Saabye har stået i spidsen for holdet siden 2014, mens Clement Cliford skiftede rolle fra spiller til assistenttræner tilbage i 2013. Tilsammen har de mere end 180 landskampe på CV’et. Hos DBU glæder man sig over forlængelsen af de rutinerede herrer.

“Vi er meget tilfredse med at forlænge aftalerne med Nikolaj og Clement, som har ydet en kæmpestor indsats for det danske futsallandshold i næsten et årti. Udover et stort kendskab og en enorm erfaring med holdet er vi sikre på, at de begge også fremadrettet vil udvikle dansk futsal og ikke mindst landsholdet i en positiv retning” siger fodbolddirektør, Peter Møller.

De to erfarne trænere og landsholdet skal snart i aktion igen, når verdens bedste landshold, Brasilien, kommer på besøg. Kampene spilles d. 5. oktober i Brøndbyhallen og 7. oktober. i Arena Nord i Frederikshavn. Der er fortsat billetter til begge kampe.

Både Nikolaj Saabye og Clement Cliford har forlænget deres aftaler frem til 31/7 2026.

Billetterne til Brøndbyhallen kan købes her.

Billetterne til kampen i Frederikshavn kan købes her.