Om godt en måned spiller Herrelandsholdet en meget vigtig EM-kvalifikationskamp mod Slovenien i Parken. Her kan både billetten til EM i Tyskland og førstepladsen i gruppen sikres. Kampen bliver atter med fyldte tribuner, da den nu er meldt udsolgt.

Det er 13. hjemmekamp i træk, der er udsolgt, og dermed har der været udsolgt til alle Herrelandsholdets kampe i EM-kvalifikationen. Kampen blev udsolgt i billetsalget til fanklubben og nåede derfor ikke i løssalg.

“Alle os i DBU og omkring Herrelandsholdet kniber os i armen. Hvor er det fantastisk, at Parken igen igen bliver fyldt! Vi ser frem til en aften, hvor vi forhåbentligt kan fejre kvalifikationen til EM-slutrunden og få endnu en sejr, så vi kan jagte vores mål om at vinde gruppen. Tak for jeres støtten og opbakning,” siger DBU’s fodbolddirektør, Peter Møller.

Teoretisk set kan Danmark allerede have EM-billetten i hus i morgen tirsdag, hvis Finland og Kasakhstan spiller uafgjort, mens det bliver en dansk sejr over San Marino. Men uanset hvad vil kampen mod Slovenien have en stor betydning.

Slovenien har nemlig lige så mange point som Herrelandsholdet, og det har en stor betydning for Danmark i forhold til seedningen ved en EM-slutrunde at slutte som etter i gruppen.

”Det er fantastisk at møde så mange engagerede fans kamp efter kamp. Vi ved, at vi kan være med til at gøre en forskel for spillerne i kampene, og derfor har jeg også svært ved at få armene ned over, at vi nu kan se frem til endnu en kamp i Parken med et fyldt stadion. Jeg håber, at vi sammen kan bære Herrelandsholdet tættere på EM-slutrunden i Tyskland næste år,” siger DBU’s fankoordinator, Martin Ramtung.

Udover hjemmekampene har der også været en kæmpe interesse for at tage til kampene på udebane. Til San Marino-kampen tirsdag er der flere end 1.900 danske fans på stadion, mens der også er udsolgt til udekampen mod Nordirland i Belfast den 20. november.

Herrelandsholdet spiller tirsdag aften mod San Marino med kampstart klokken 20.45.