Det danske U21-landshold har fået en god start på kvalifikationen til EM i 2025 med en sejr ude mod Litauen og en uafgjort hjemme mod Wales, selv efter at have været to mand i undertal. Næste opgave bliver Tjekkiet, når de danske talenter drager til České Budějovice.

I den danske trup finder man flere nye ansigter. Sebastian Otoa fra Aalborg Boldklub og Oliver Sørensen fra FC Midtjylland er med for første gang, mens Filip Bundgaard fra Randers FC og Mads Hansen fra FC Nordsjælland er tilbage igen. Derudover er Filip Jörgensen fra Villarreal tilbage efter skade.

Steffen Højer ser frem til kampen, men erkender også, at det bliver en svær opgave:

”Det bliver en svær kamp mod et tjekkisk hold, der er en af favoritterne til at spille med i toppen af puljen. Vi skal vise vores kvaliteter som hold og virkelig kæmpe for at få et godt resultat med hjem. Jeg glæder mig til at være samlet med holdet igen, hvor der denne gang er rig mulighed for en masse god og vigtig træning, da vi kun spiller en kamp under samlingen,” siger Steffen Højer.

Danmark møder Tjekkiet tirsdag den 17. oktober kl. 18.00. Du kan se kampen direkte på vores nye landsholdsunivers, fordanmark.dk.

Se hele den danske trup herunder.

Endelig Trup U21 Oktober