Det danske U21-landshold fik en fin generalprøve, før det for alvor går løs i U21 EM-kvalifikationen, da de tirsdag aften vandt 3-2 over Schweiz. Kampen blev spillet på Odense Stadion, der dannede ramme for holdets første testkamp på dansk grund.

Det var dog et schweizisk selvmål, der satte gang i en god dansk første halvleg. Danmark kunne endda fordoble cifrene og gå til pause med en 2-0 føring efter et mål til 2-0 af Matias Kvistgården.

Den varede dog kun kort tid, da Schweiz reducerede kort efter startfløjtet til 2. halvleg. Et yderligere straffe til Schweiz blev ligeledes udnyttet, og så stod de pludselig 2-2. Men flere danske indskiftninger gav ny energi, og der opstod flere store danske muligheder foran det schweiziske mål.

Men det blev målscoreren fra første halvleg Mathias Kvistgaarden, der igen kom på måltavlen, da han stod det rigtige sted og kunne sætte bolden ind til en dansk 3-2 føring.

Schweiz havde svært ved at svare igen, og derfor endte kampen også 3-2 i Danmarks favør og dermed fik Steffen Højer en sejr i hans første kamp på dansk grund.