På baggrund af undersøgelse lavet af Rambøll har Parken sat en pause for koordineret hop på B-tribunen til FCK-kampe. Den pause kommer ligeledes til at gælde til Herrelandsholdets kamp mod Finland i Parken torsdag den 23. marts.

I undersøgelsen konkluderer Rambøll, at koordinerede taktfaste hop på tribunen i momenter overskrider i de normer, som blev anvendt ved Parkens etablering i 1990. Rambøll pointerer, at der ikke er og ikke har været nogen sikkerhedsrisiko ved at være på B-tribunen, dog er nødvendigt med en pause fra koordineret hop, indtil man ved nærmere.

”Sikkerheden for vores fans er det vigtigste for DBU – ligesom det er for Parken. Derfor har vi i de seneste dage været i tæt dialog med Parken, der understreger, at det er sikkert at opholde sig på Den Røde Mur i Parken på torsdag, men at der for nu ikke vil blive koordineret hop,” siger kommunikationschef i DBU, Jakob Høyer.

Parken skal nu have lavet yderligere undersøgelser, derfor fastholder DBU den tætte dialog med Parken med henblik på fremtidige landskampe.