Vejen til EM i Tyskland næste år starter på torsdag for Herrelandsholdet mod Finland i Parken, og det bliver med fyldte tribuner.

Den store interesse i kampen, siden billetsalget startede, fra de danske fans betyder, at der i dag er udsolgt til kampen.

Dermed har der været udsolgt til alle Herrelandsholdets hjemmekampe siden EM-slutrunden i 2021.

”Det er super fedt, at det stadig er meget eftertragtet at komme ind og se Herrelandsholdet. Vi har lagt et stort arbejde i at forbedre fanoplevelsen, og det vil vi fortsætte med, så der også fremadrettet vil blive udsolgt. Spillerne lægger altid vægt på, hvor meget det betyder at spille i Parken foran de danske fans, og jeg er sikker på, at vores fans vil skabe endnu en festdag til den her vigtige kvalifikationskamp,” siger fankoordinator Martin Ramtung.

Det er den første kamp i Parken, siden Danmark slog viceverdensmestrene, Frankrig, for fyldte tribuner 2-0 i september i Nations League.

Kampen starter 20:45, men Martin Ramtung opfordrer de danske fans til at komme tidligt til stadion, hvis de vil have hele fanoplevelsen med:

”Vi mærker et stort engagement fra de danske fans, og vi har også planlagt en stor fanoplevelse op til kampen, som vi håber, at de danske fans vil tage godt imod. Derfor anbefaler vi også de danske fans at komme tidligt på stadion, så de ikke kommer til at misse noget af det, vi har planlagt.”

Udover på selve stadion vil der også være fanzone på Trianglen fra klokken 15:30, hvor alle kan møde op.